Koledovanie – Dobrá novina 2020

Aj v tomto roku pozývame malých i veľkých koledníkov na Koledovanie Dobrej noviny počas Vianoc. KOLEDNÍCI sa môžu prihlásiť TU: Prihlasovanie koledníkov DN 2020 (google.com)

Podmienky koledovania iné ako doteraz. V jednej skupinke bude max. 6 účastníkov, nevstupuje sa do domácností, koleduje sa len na dvore alebo pod oknami v dostatočnej vzdialenosti od navštívených rodín, bez občerstvenia, vrátane ostatných opatrení. Kto by bol tento rok nerozhodný, kto by váhal kvôli korona situácii a chcel by bližšie informácie ohľadom priebehu koledovania, informácie na: helena.sramko@gmail.com, alebo na 0944 958 580 (Helena Šramková, zodpovedná osoba za koledovanie v našej farnosti.)

RODINY, ktoré by chceli prijať koledníkov, nech sa zapíšu TU: Koledovanie (zapisovanie rodín) 2020 (google.com) (alebo na papier na stolíku v kostole). Deti budú koledovať na Štedrý deň v dopoludňajších hodinách. Pri koledovaní sa snažíme dbať na bezpečnosť koledovania a riadime sa presne podľa pokynov, ktoré platia na celom Slovensku v rámci Dobrej noviny. Viac na dobranovina.sk/korona

video: https://youtu.be/FfLFLbLmjqw